22. heinäkuuta 2012

5-v synttäri juhlaa

Juu tänään niitä sitten juhlittiin, vaikka viikko sitten jo täyttikin. Siis 5-vuotis synttäreitä. Aamulla ei vaan meinannut millään päästä ylös kun tuli yöllä myöhään väännetyy näittä herkkuja:

Pinkit Angry Birds -kakut
Pienempi kakuista on mutakakku ja kaverisynttäreille, ja suurempi sukulaissynttäreille ihan normipohjalla tehty kakku. Hyviä olivat molemmat ja ilmeisesti maistuivat myös muillekin kuin vain tekijälle.

Tässä kuva siis lastenkutsujen tarjoilusta (en viitsinyt laittaa kuvaa toisten lapsista).

Synttäreillämme aiheena, kuten arvata saattaa oli tuo, ah niin ihana Angry Birds. Mukit ja lautaset ovat yhtä punaisia, kuin punainen lintu ja servetit lähes yhtä vihreitä, kuin vihreä sika. Mukeihin liimattiin Angry Birds -tarroja, jotta saattiin vähän enemmän sitä Angry Birds -tunnelmaa. Vähän tottakai piti olla serpentiiniä pöydälläkin, ilmapallot kuitenkin pysyivät lattialla (lähestulkoon). Tarjolla meillä oli, kuten kuvassa näkyy Angry Birds -mutakakku kermavaahdolla, pieniä pitsoja, suolatikkuja, minidonitseja, erilaisia keksejä, poppareita (ei kuvassa), sipsiä (ei kuvassa), limua ja mehua, unohtamatta tottakai Angry Birds -karkkeja.

Ongintapusseja lapsukaisille

Pussit olen joskus penkonut Tiimarin penkojaisista, samoin tarra-arkit. Voisin sanoa, että lähestulkoon koko pussien sisällön olen penkonut jostain. Osan taisin käydä penkomassa isäni kontista. Tikkarit ostettiin vähän isompi pussi sujautettiin jokaiselle.


Meidän upea ongenkoukku

Siis yksinkertaisesti lattialastan varsi, matonkuteen pätkä ja ämpäri.

Juhlakalu

Kunnon pooseeraus -ilme

Mä olin oikeasti ihan ihmeissäni, kun tyttö sanoi, että hän haluaa tuon mekon ostaa alennusmyynnistä omilla rahoillaan, kun vähän aikaa sitten oli ehdoton ei pinkkiä ja vaaleanpunaista kausi. Ilmeisesti se väri alkaa taas pikku hiljaa kelpaamaan tai sit toi oli vaan niin bling bling, kun kiltää mukavasti, toi mekko.

Kynttilöiden puhallusta

Oho! Äiti oli jälleen kerran liian hidas kuvaaja, kun kynttilät kerkesivät jo sammumaan.


2 kommenttia: