8. elokuuta 2012

Nanny kävi moikkaamassa J-P:tä

 Joo 4.8. käytiin siis Lahden Karismassa katsomassa Jani-Petteriä, kun tyttö välttämättä halusi. En olisi edes tiennyt, että J-P esiintyy, ellen olisi avannut konetta ja mennyt Facebookkiin kyseisenä päivänä. No kiitos mun isän, saatiin kyyti sinne, kun oma mies oli silloin töissä. 

Päästiin Karismaan pikkusen ennen kello 14, kun J-P oli tarkoitus esiintyä. Olipa hänkin menossa hissillä alaspäin, kuten mekin. Kysyin, että saadaanko mennä samalla hissillä heidän kanssaan ja nainen, jonka kanssa J-P liikkui vastasi meille " Ehkä me voidaan tehdä poikkeus". J-P:kin sanoi: "Kyllä, se sopii". Niin me mentiin samaan hissiin Jani-Petterin kanssa, ja Nanny oli ihan innoissaan.

Hississä J-P kyseli Nannylta kaikenlaista, kuten nimeä ja kuulikin vahingossa aluksi Sanni, mutta kun äiti korjasi, että se on Nanny niin J-P vitsaili, että se onkin helppo nimi kun siinä ei ole yhtään S tai R kirjainta. Jani-Petteri vitsaili olevansa myös pidempi kuin Nanny, koska oli jo kuusi vuotias ja menee kohta kouluun. No joo, se siitä hissireissusta. J-P lähti valmistautumaan esitykseen ja me lähdettiin etsimään Nannylle paikkaa mistä näkisi esityksen.

Esityksen jälkeen oli nimmareiden jako ja me jonotettiin varmaan joku 20 minuuttia, kunnes päästiin J-P:n luo. Jani-Petteri muisti myös tavanneensa Nannyn jo aikaisemmin hississä ja kehui Nannyn hienoa farkkutakkia.

Jani-Petterin esityksestä kuvia:

Juontaja vähän haastattelee J-P:tä

J-P kertoo itsestään ja kuinka odottaa kouluun menoa

J-P vastailee yleisön kysymyksiin

J-P laulaa

J-P jakaa nimmareita

Nanny hakemassa nimmaria


Iloistakin iloisempi tyttö, kun on saanut idolinsa nimmarin itselleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti